.

En dansk tegneseriebutik?!

Med meget mere end bare tegneserier

Comicexpress er en dansk tegneseriebutik lokaliseret i Aalborg, vi sælger utrolig meget forskelligt indenfor nørdede sager, som f.eks.: Tegneserier, figurer, pop funkos, tegneserie beskyttelse, videospil guides og meget mere!

Vi sælger også fra diverse udgivere som f.eks.: Marvel, DC, Valiant, Dark Horse, Action Lab, Aftershock, Boom!, Dark Circle, Archie comics, Image comics, manga, Image comics, IDW og Titan comics.

Godt at vide

Vi har endnu ikke alt fra vores fysiske butik i vores webshop, det kommer det selvfølgelig snart! Vi har dog stadig en del tegneserier som du kan se inde på tegneserie underside og vores manga underside!

Generelle spørgsmål

Jeg har ikke mulighed for at besøge butikken, og det jeg leder efter er ikke på hjemmesiden

Så skal du helt sikkert bare ringe til os på: 98 16 30 44 og spørge om vi har det hjemme, så finder vi ud af noget med at sende det til dig!

Du vil læse tegneserier, men ved ikke hvor du skal begynde

Fedest at du vil begynde at læse amerikanske tegneserier! Det er ofte et stort problem hvor man skal starte, og det kommer helt an på hvad man vil læse, hvad man har lyst til.

Marvel.
Der er mange der er begyndt at gå mere op i marvel karakterne efter deres populære film univers og hvis du er en af dem, burde du nok starte ud med karaktere du kender.
En rigtig god serie der er i gang lige nu er ‘Secret Empire‘ serien, som handler om Captain America som har fået skiftet sin baggrundshistorie af ‘the cosmic cube’ pga Red Skull!

DC.
Hvis du gerne vil begynde at f.eks. læse Batman, Superman, Wonder Woman osv, så burde du tage et kig på deres rebirth titler! Det er knald på fra DC’s side af, og alle deres rebirth titler er for fede! Dem har vi 99.99% I vores butik, så bare ring!

Valiant.
Hvis du heller vil læse noget helt andet end Marvel og DC, så kan vi anbefale dig at tage et kig på Valiant comics’s nyeste serie af ‘X-O ManOWar‘. Den har utrolig smukke tegninger og en knald god historie. Valiant comics er den tegneserier udgiver som har det trejde største univers med karaktere. (Hvor Marvel og DC kæmper om første pladsen)

Følg vores tegneseriebutik på nettet!

Facebook
Twitter
Instagram

Teddy

Teddy

Den alvidende

Vi er eksperter indenfor tegneserier, spørg blot Teddy! Han ved alt om dem, han har læst tegneserier siden han var helt ung. Han læser alt der kommer ud nærmest, han følger virkelig med i de seneste blade, er utrolig venlig til at give anbefalinger til vores kunder og er ikke bange for at læse nye serier, og dermed beskrive dem til kunderne.
Uden Teddy ville Comicexpress ikke kunne leve op til deres navn eller ry’!